Onze accommodaties

Gîte Col-Vert / Lapin

Gîte Col-Vert / Lapin

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 10 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken met kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, waterkoker en een Nespresso Vertuo koffie-apparaat. Totaal zijn er vier slaapkamers. Twee slaapkamers met een tweepersoons bed, een slaapkamer met twee losse eenpersoons bedden en een slaapkamer met vier losse eenpersoons bedden De bedden zijn fris opgemaakt als u bij ons aankomt.

Vanaf €450

Babybedjes op aanvraag

Huisdieren toegestaan

Wifi aanwezig

De Waard Tent

De Waard Tent

We hebben twee de Waard tenten, model Vergrote Zilvermeeuw te huur. De tenten zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, maar natuurlijk niet zo luxe als onze gîtes. Wel zijn ze geschikt voor twee volwassen en maximaal vier kinderen of voor vier volwassen. De tenten worden per week verhuurd.

Vanaf €350
Gîte Chouette

Gîte Chouette

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 6 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken en badkamer met toilet en ligbad. Boven zijn er drie slaapkamers en een 2e toilet. De gezellige zithoek met comfortabele bank en fauteuils en eigen houthaard nodigt uit om de koelere avonden heerlijk binnen te kunnen relaxen.

Vanaf €330
Gîte Écureuil

Gîte Écureuil

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 6 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken en badkamer met toilet en ligbad. Boven zijn er drie slaapkamers en een 2e toilet. De gezellige zithoek met comfortabele bank en fauteuils en eigen houthaard nodigt uit om de koelere avonden heerlijk binnen te kunnen relaxen. Buiten bij Écureuil zijn er een picknickbank en parasol aanwezig zodat u heerlijk in de zon kunt genieten van de rust en prachtige tuin van onze Domaine.

Vanaf €330
Gîte Loutre

Gîte Loutre

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 4 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, waterkoker en een Nespresso Vertuo koffie-apparaat. Boven zijn er twee slaapkamers. Een slaapkamer met tweepersoons bed en een slaapkamer met twee losse eenpersoons bedden. De bedden zijn fris opgemaakt als u bij ons aankomt.

Vanaf €285
Gîte Renard

Gîte Renard

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 4 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken. In de gezellige eethoek is het heerlijk toeven. Beneden treft u ook de badkamer met douche en toilet. De gezellige zithoek met comfortabele bank en fauteuils en eigen houthaard nodigt uit om de koelere avonden heerlijk binnen te kunnen relaxen. Boven zijn er twee slaapkamers. Een slaapkamer met tweepersoons bed en een slaapkamer met twee losse eenpersoons bedden.

Vanaf €285
Gîte Taupe

Gîte Taupe

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 2 tot 4 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken. In de gezellige eethoek is het heerlijk toeven. Beneden treft u ook de badkamer met douche en toilet. Boven op de vide zijn er vier slaapplaatsen. Een tweepersoons bed en twee losse eenpersoons bedden.

Vanaf €225
Gîte Blaireau

Gîte Blaireau

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 2 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken. In de gezellige eethoek is het heerlijk toeven. De gezellige zithoek met comfortabele bank en houtgestookte kachel nodigt uit om de koelere avonden heerlijk binnen te kunnen relaxen. Boven vindt u een ruime slaapkamer met tweepersoons bed alsook de badkamer met douche en toilet.

Vanaf €210
Kampeerplaats

Kampeerplaats

Op onze kampeerplaatsen kunt u volop genieten van de rust en de natuur op Domaine Armorica Bij elke plek is er een stroomaansluiting. In het bijbehorende toiletgebouw tref je twee toiletten, een urinoir, een douche, twee wastafels en twee afwasplekken aan. Ook is er een koelkast en een vriezer waar je wat etenswaren kunt bewaren.

Vanaf €11

Gîte Loutre

Deze sfeervolle gîte is geschikt voor 6 personen. Beneden vindt u een compleet ingerichte keuken met fornuis, oven, koelkast, waterkoker en een Nespresso Vertuo koffie-apparaat.

Boven zijn er drie slaapkamers. Een slaapkamer met tweepersoons bed en twee slaapkamers met twee losse eenpersoons bedden. De bedden zijn fris opgemaakt als u bij ons aankomt.

Vanaf €695

Babybedjes op aanvraag

Huisdieren toegestaan

Wifi aanwezig