Accomodatie detail

Accomodatie 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nunc sed augue lacus viverra vitae congue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nunc sed augue lacus viverra vitae congue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Totaal:

€320

Kampeerplaats

Kampeerplaats

Kampeerplaats

Op onze kampeerplaatsen kunt u volop genieten van de rust en de natuur op Domaine Armorica

Bij elke plek is er een stroomaansluiting. In het bijbehorende toiletgebouw tref je twee toiletten, een urinoir, een douche, twee wastafels en twee afwasplekken aan. Ook is er een koelkast en een vriezer waar je wat etenswaren kunt bewaren.

Voor de kampeerders in het voor- en naseizoen is het tarief inclusief elektra.  Dit tarief is geldig in de maanden juni en september. De camping is elk jaar open van 1 juni tot en met 30 september.

Als kampeergast mag u gebruik maken van alle andere faciliteiten van Domaine Armorica, zoals het zwembad en de bar.

Vanaf:

€11

Heb je een vraag? Leida en Ruud
helpen je graag!

Een oase van rust en gastvrijheid in de prachtige Bretonse landschappen. Gastvrouw Leida en gastheer Ruud verwelkomen u graag voor een heerlijke vakantie in één van onze compleet ingerichte gîtes of op onze camping. In de omgeving zijn er talloze bijzondere uitstapjes te maken. Wat dacht uw van de schitterende roze granieten kustlijn van Côtes d’Armor? Zwemmen met zeehonden? Of een bezoek aan het bloemrijke Île de Brehat? Of kom tot rust op onze heerlijke zonneweide bij ons zwembad, in de schaduw van onze boomgaard of aan de rand van ons eigen meer. Kortom: alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn bij ons aanwezig!

Hoe kunnen we uw vakantie onvergetelijk maken?