Accomodatie detail

Accomodatie 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nunc sed augue lacus viverra vitae congue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Nunc sed augue lacus viverra vitae congue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Totaal:

€320

De Waard Tent

De Waard Tent

De Waard Tent

We hebben twee de Waard tenten, model Vergrote Zilvermeeuw te huur. De tenten zijn natuurlijk van alle gemakken voorzien, maar natuurlijk niet zo luxe als onze gîtes.

Wel zijn ze geschikt voor twee volwassen en maximaal vier kinderen of voor vier volwassen. Er zijn drie slaapcabines en een ruime woonruimte. Je hebt geen echte bedden, maar wel heerlijke matrassen, zelf beddengoed of slaapzakken en je eigen kussen meenemen.

Verder heeft elke tent een elektrische koelbox, gasstel, pannenset, servies en bestek. Ook is er bij elke tent een ruime tafel met zes stoelen beschikbaar. Natuurlijk is er verlichting in de tent. Dit alles staat dan op een ruime plek vergenoeg van de buren verwijderd, maar je houdt wel het echte campinggevoel.

De huurprijs is € 350,00 per week all in. Zelfs de schoonmaakkosten zijn hierbij inbegrepen. Alleen de toeristenbelasting à € 1,00 per persoon per dag (boven de 18 jaar) komt hier nog bij. De tenten zijn te huur in juli en augustus.

Per tent is één huisdier toegestaan (inclusief)

Vanaf:

€350

Heb je een vraag? Leida en Ruud
helpen je graag!

Een oase van rust en gastvrijheid in de prachtige Bretonse landschappen. Gastvrouw Leida en gastheer Ruud verwelkomen u graag voor een heerlijke vakantie in één van onze compleet ingerichte gîtes of op onze camping. In de omgeving zijn er talloze bijzondere uitstapjes te maken. Wat dacht uw van de schitterende roze granieten kustlijn van Côte d’armor? Zwemmen met zeehonden? Of een bezoek aan het bloemrijke Île de Brehat? Of kom tot rust op onze heerlijke zonneweide bij ons zwembad, in de schaduw van onze boomgaard of aan de rand van ons eigen meer. Kortom: alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie zijn bij ons aanwezig!

Hoe kunnen we uw vakantie onvergetelijk maken?